Menü
A nyereményjáték lezárult, már nem tudtok új kódot feltölteni!
Gyakran Ismételt Kérdések
Kattints a megfelelő szövegre!
Általános
1. Még nem múltam el 18 éves. Részt vehetek a játékban?
Igen, de ez esetben ki kell töltenetek egy nyilatkozatot – valamelyik szülővel (törvényes képviselővel) és be kell küldenetek a HPS Kft. részére postai úton (1054 Budapest, Hold utca 27.). Ha ez elmarad, sajnos nem adhatjuk majd át a nyereményedet, hiába nyertél bármilyen ajándékot, és a pótnyertes fogja megkapni. A nyilatkozatot a Játékszabályzat 2. sz. mellékleteként, ami elérhető a „JÁTÉKSZABÁLYZAT” menüpontban, vagy ITT is elérheted.
2. Meddig tart a nyereményjáték?
A nyereményjáték 2017. július 3. napján 00:01-től 2017. augusztus 13. napján 23:59-ig tart. Kódfeltöltésre 2017. augusztus 13. 23:59-ig van lehetőséged.
3. Minden Topjoy termék részt vesz a nyereményjátékban?
Nem. A nyereményjátékban a „NYERJ!” promóciós emblémával ellátott címkéjű 0,25 literes Topjoy termékek vesznek részt. Arra is oda kell figyelned, hogy a játék időtartama alatt a promóciós csomagolású termékekkel egyidejűleg „hagyományos”, nem a „NYERJ!” promóciós emblémával ellátott címkéjű 0,25 literes Topjoy termékek is elérhetőek lehetnek a boltokban, amelyek nem vesznek részt a nyereményjátékban!
4. Meg kell őriznem a Topjoy címkét?
Igen! Kérjük, hogy mindenképpen őrizd meg a játék lezárását követő 2 (kettő) hónapon keresztül sértetlenül és jól olvasható módon, hiszen ha nyersz napi-, heti nyereményt vagy fődíjat (akár egyéni, akár csoportos fődíjat), akkor a nyertes kódot tartalmazó címkét/címkéket postai úton be kell majd küldened a Játékszabályzat 5.4. pontjában leírtak szerint.
5. Hogyan vehetek részt a nyereményjátékban?
A nyereményjátékban úgy tudsz részt venni, ha vásárolsz legalább egy darab promóciós címkével ellátott 0,25 literes Topjoy italt. A "NYERJ!" feliratú címke hátoldalán kódot találsz, regisztrálj a www.topjoy.hu oldalra és a kódot a promóció ideje alatt töltsd fel „EGYÉNI KÓDGYŰJTÉS” menüpontban, hogy megnyerhesd a napi nyeremények egyikét, vagy elkezdhess gyűjteni a heti nyereményekre vagy főnyereményekre! Minél több kódot töltesz fel, annál nagyobb eséllyel indulsz a sorsoláson, de akár már 1 kóddal is nyerhetsz.
6. Hogyan vehetek részt heti nyeremény sorsoláson?
A heti nyereménysorsoláson az adott játékhéten minden 5. érvényes kódfeltöltéssel szerzel egy esélyt – a 10. kód után kettőt, a 15. kód után hármat és így tovább –, függetlenül attól, hogy nyertél-e az adott feltöltésekkel napi nyereményt. FIGYELEM! Egy adott játékhéten érvényesen feltöltött kód kizárólag az adott játékhéthez tartozó sorsoláson vesz részt, a heti sorsolás után a heti nyeremény esélygyűjtő nullázódik!
7. Hogyan vehetek részt a főnyeremény sorsoláson?
Az egyéni főnyeremény sorsolásán a játék teljes időtartama alatt legalább 20 érvényes kódfeltöltéssel szerzel egy esélyt – 40 kód után kettőt, 60 kód után hármat és így tovább –, függetlenül attól, hogy nyertél-e az adott feltöltésekkel napi nyereményt.
8. Hogyan vehetek részt csoportban és a Közösségi fődíj sorsolásán?
A játék során a létrehozhatsz csoportot vagy meghívásos alapon csatlakozhatsz már meglévő csoportokhoz, és együtt indulhattok a Közösségi fődíjért. Egy csoport maximum 20 tagból állhat - de minimum ketten kell, hogy benne legyetek. Az egyéni kódgyűjtés során feltöltött kódok szabad kódonként automatikusan halmozódnak, és ezeket rendelheted hozzá a „KÖZÖSSÉGI KÓDGYŰJTÉS” menüpontban a választott csoporthoz. Ha csatlakozol egy csoporthoz, vagy létrehozol egy csoportot, akkor egy kódot legalább az adott csoporthoz hozzá kell rendelned. A játék teljes időtartama alatt egy csoportot hozhatsz létre, de több csoporthoz is csatlakozhatsz újabb kódok feltöltésével.

A közösségi fődíjért akkor indulhattok a sorsoláson, ha a csoportoddal 100 kódot összegyűjtöttetek. Egy csoporton belül maximum 100 kód gyűjthető, így minden csoportnak egy esélye lesz a sorsoláson. Te több csoport tagja is lehetsz egyszerre, tehát így növelheted az esélyeidet.
9. Mit tegyek, ha további kérdéseim vannak a játékkal kapcsolatban?
Kérjük, olvasd el figyelmesen a Játékszabályzatot, ami elérhető a „JÁTÉKSZABÁLYZAT” menüpontban. Ha nem találtad meg a választ a kérdésedre, írj egy üzenetet a topjoy@hps.hu e-mail címre!
Kódfeltöltés
10. Elfelejtettem a jelszavam, mit tegyek?
Semmi pánik! Ha belépésnél hibás jelszót adtál meg, akkor a felugró ablakban használhatod az elfelejtett jelszó funkciót, mely segítségével jelszó módosítást kérhetsz. E-mailben küldünk egy linket Neked a regisztráció során megadott e-mail címedre, hogy utána új jelszót adhass meg. Kérünk, hogy ellenőrizd a levélszemét (spam) mappát is a levelező rendszeredben, mert egyes rendszerek rosszul ítélhetik meg az értesítő levelek szándékát!
11. Hogyan tölthetem fel a kódokat?
Regisztrálj a www.topjoy.hu oldalon, majd jelentkezz be! Az „Egyéni Kódgyűjtés” menüpontban tudod feltölteni a kódjaidat a játék időtartama alatt. Ha tagja vagy csoportnak is akkor a feltöltés után a „KÖZÖSSÉGI KÓDGYŰJTÉS” menüpontban rendelheted hozzá a feltöltött kódot a kívánt csoporthoz.
12. Hány kódot tölthetek fel egy nap?
Naponta bármennyi kódot feltölthetsz korlátozás nélkül.
13. Hány kódfeltöltéssel indulhatok a heti nyereményért?
Minden 5. kódfeltöltés 1 db heti nyeremény esélyt ér, tehát összesen 5 darab kód szükséges ahhoz – amit az „EGYÉNI KÓDGYŰJTÉS” oldalon található heti nyeremény esélygyűjtő pecsét mutat –, hogy a heti nyereményért indulhass. FIGYELEM! Egy adott játékhéten érvényesen feltöltött kód kizárólag az adott játékhéthez tartozó sorsoláson vesz részt, a heti sorsolás után a heti nyeremény esélygyűjtő nullázódik!
14. Hány kódfeltöltéssel indulhatok az egyéni főnyereményért?
Minden 20. kódfeltöltés 1 db havi nyeremény esélyt ér, tehát összesen 20 darab kód szükséges ahhoz – amit az oldalon található „EGYÉNI KÓDGYŰJTÉS” oldalon található főnyeremény esélygyűjtő pecsét mutat –, hogy az egyéni főnyereményért indulhass.
15. A csoporttal hány kódfeltöltéssel indulhatunk a közösségi főnyereményért?
A közösségi fődíjért akkor indulhattok a sorsoláson, ha a csoportoddal 100 kódot összegyűjtöttetek. Egy csoporton belül maximum 100 kód gyűjthető, így minden csoportnak egyenlő esélye van a sorsoláson. Több csoport tagja is lehetsz ugyanakkor, tehát így növelheted az esélyeidet.
16. Akkor is gyűlik a kód a heti nyereményhez és az egyéni főnyereményhez, ha nem nyertem napi ajándékot a feltöltött kódommal?
Igen, minden érvényes kód feltöltése után egyszerre változik a feltöltött kódok számlálója, a Heti nyeremény és a Főnyeremény esélygyűjtője is.
17. Nem találtam kódot a címke hátoldalán, mit tegyek?
A promóció ideje alatt „hagyományos” - nem a „NYERJ!” promóciós emblémával ellátott - címkéjű 0,25 literes Topjoy termékkel is találkozhatsz a boltokban, ezek nem vesznek részt a nyereményjátékban.

Ha olyan „NYERJ!” promóciós emblémával ellátott címkéjű 0,25 literes Topjoy termékkel találkozol, amelynél a címke hátoldalán nem találsz promóciós kódot, vedd fel velünk a kapcsolatot a topjoy@hps.hu e-mail címen!
18. Nem tudom feltölteni a kódot az oldalon, mit tegyek?
Vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben a topjoy@hps.hu e-mail címen, és kérjük, írd meg minél pontosabban, hogy mi a probléma! Segítünk, hogy mielőbb megoldást találjunk.
19. Beírtam a kódom, de azt írta a rendszer, hogy ezt a kódot már felhasználták. Hogyan lehetséges ez, mi a teendőm?
Az oldalt úgy alakítottuk ki, hogy minden kódot csak egyszer lehessen feltölteni, így ha a címke sértetlen volt, és Te voltál az első kódfeltöltő, akkor valószínűleg valamilyen technikai probléma lehet. Mindenképpen szeretnénk utána nézni, hogy mi okozhatta a kellemetlenséget, így arra kérünk, hogy küldd el nekünk a kódod az elérhetőségeiddel együtt a topjoy@hps.hu e-mail címre!
20. Ha nem sikerül összegyűjtenem 5 kódot a heti nyeremény sorsolásáig, akkor elvesznek a feltöltött kódjaim?
Az adott heti nyereményhez kapcsolódó kódokat (minden 5. kód után eggyel nő az esély) az adott játékhéten gyűjtheted, utána valóban lenullázódik a Heti nyeremény esélygyűjtője. Összesen 6 játékhét van ezért, ha a heti nyereményért szeretnél indulni mindenképpen érdemes, akkor feltölteni a kódokat, ha biztosan meglesz legalább öt kódod az adott sorsolás előtt. A feltöltött kódok ötösével összegyűjtve válnak egy eséllyé, csak akkor veszel velük részt a heti nyeremény sorsolásokon ha, azt teljesen összegyűjtötted. Nyugi, a kódok nem vesznek el teljesen, mert a Főnyeremény esélygyűjtője által a fődíj kódgyűjtésbe beszámítanak, illetve a „KÖZÖSSÉGI KÓDGYŰJTÉS” menüpontban a választott csoportodhoz is hozzárendelheted, és a játék teljes ideje alatt 6 hétig gyűjtheted őket.
21. Mi történik, ha már összegyűltek a kódok a főnyereményhez egyszer?
A kódgyűjtés ekkor sem áll meg! Ebben az esetben ahányszor 20 kódot feltöltesz, annyiszoros eséllyel indulsz érte az egyéni főnyeremény sorsolásán. Ha a közösségi főnyereménynél a csoportoddal összegyűjtöttétek a 100 kódot, akkor a még szabad kódokat már csak olyan csoporthoz rendelheted, amelyiknél még nem gyűlt össze a 100 darab.
Nyeremények
22. Milyen napi nyereményeket nyerhetek? Milyen gyakran változnak a napi ajándékok?
Összesen 11 féle napi nyeremény van, az ajándéktípusokat ITT (link) tekintheted meg. A napi nyeremények napról napra változhatnak – minden kódfeltöltésnél három típusból választhatsz – , ezért érdemes többször ellátogatnod a www.topjoy.hu oldalra, ha épp nem tudod kiválasztani, amit nyerni szeretnél.
23. Mi alapján dől el, hogy a feltöltött kódommal nyertem-e?
Az napi nyeremények sorsolt időponthoz kötöttek, egy napra három napi nyeremény jut. Ez azt jelenti, hogy közjegyző jelenlétében előre kisorsoltuk az napi nyerőidőpontok mindegyikét, összesen 126 időpontot. Az adott nyerőidőpontban vagy azt követően elsőként érvényes kódot feltöltő Játékos lesz a nyertes, így lehetséges, hogy azonnal megtudod, nyertél-e vagy sem.

Heti nyeremények esetében pedig hetente, az adott játékhetet követő első munkanapon 14 óra 00 perckor történik a sorsolás gépi úton - a véletlenszerűség elvét követve-, azok között a játékosok között, akik összegyűjtötték az adott héten legalább egyszer a heti nyeremény esélyt.

Az egyéni főnyeremény sorsolásán csak az vehet részt, aki legalább egy főnyeremény esélyt hiánytalanul összegyűjt, azaz legalább 20 kódot feltölt. A sorsolás időpontja: 2017. augusztus 14. 14:00 óra.

Az közösségi nyeremény sorsolásán csak az a csoport vehet részt, amelyikhez a tagjai 100 kódot hozzárendeltek. A sorsolás időpontja: 2017. augusztus 14. 14:00 óra.

Ha Te nyertél, akkor legfeljebb 5 munkanapon belül e-mailben értesítünk a regisztrációkor megadott e-mail címeden. A nyertesek nevét a nyeréstől számított 24 órán belül közzétesszük a www.topjoy.hu oldalon is.
24. Mit kell tennem, ha a feltöltött kóddal nyertem?
Ünnepelj, és dőlj hátra! Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot a regisztráció során megadott e-mail címeden, és megírjuk a további teendőidet.
25. Hogyan kapom meg az ajándékomat, ha nyertem?
Nyereményedet postai úton, illetve futárszolgálattal küldjük el Neked a nyeremény értesítő e-mailben bekért címre. A kézbesítés időpontját nem választhatod meg, de ha a futár nem talál meg a megadott címen, még egy alkalommal ismételten megkísérli a kiszállítást.
26. Mikor kapom meg az ajándékomat?
Nyereményedet a nyertességről szóló értesítés visszaigazolását követő 60 naptári napon belül juttatjuk el az általad megadott címre.
27. Ha már egyszer nyertem napi ajándékot, akkor nyerhetek másodszorra is?
Igen, érdemes folyamatosan játszanod, mert változó napi nyereményekkel várunk.
28. Szeretném kicserélni valami másra a nyereményem. Hol tehetem ezt meg?
Sajnos a nyeremények cseréjére nincs lehetőség. Javasoljuk, hogy tölts még fel kódokat, és válaszd ki azt az ajándékot, amit szeretnél megnyerni.
29. Ha már egyszer nyertem heti nyereményt, akkor is indulhatok a következő heti nyereménysorsoláson?
Igen, természetesen továbbra is indulhatsz heti nyereményért.
30. Mit jelentenek az „esélygyűjtő” pecséten megjelenő számok?
Azt mutatják, hogy hány esélyt gyűjtöttél már az adott nyereményhez. Ne feledd, heti nyeremény esetében minden új játékhéten nullázódik a számláló! Minél többször gyűjtöd össze a heti nyereményhez vagy a fődíjhoz szükséges számú kódot, annál nagyobb eséllyel indulsz érte a sorsoláson, így a számláló is változik. Példaként: a heti nyereménysorsoláson az adott játékhéten minden 5. érvényes kódfeltöltéssel szerzel egy esélyt – a 10. kód után kettőt, a 15. kód után hármat és így tovább.
Biztosan ki akarsz jelentkezni?
Igen
Mégse